Sobadan çıkan gazdan zehirlendiler
Aksakal Beldesinde yaşayan Gündüz çifti sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlendi.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Ocak 2014 - Cuma 12:00
Güncelleme: 03 Ocak 2014 12:00
Sobadan çıkan gazdan zehirlendiler
Aksakal Beldesinde yaşayan Gündüz çifti sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlendi.
Aksakal Beldesi Karadere civarındaki çayırda hayvan ağılları bulunan Fatma ve Seyhan Gündüz çifti, gece yarısına doğru hayvanlarına baktıktan sonra sobalı odada uykuya yattılar. 
31 Aralık sabahı Aksakal`a günlük sütlerini getirmeyen ailenin durumundan şüphelenen Aksakal`daki ailesi çobanlarını arayarak durum hakkında bilgi almak istemeleri üzerine acı gerçek ortaya çıktı.
Çobanın, Fatma-Seyhan Gündüz çiftini aramak için çiftlik evine gittiğinde karı kocanın baygın olarak yatmakta olduklarını görüp olayı haber vermesi üzerine çift 112 acil servisi tarafından ilk müdahalenin ardından Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.
MHP Aksakal Belde Başkanlık görevini yürüttüğü öğrenilen Seyhan Gündüz`ün (48) yapılan müdahale sonucu, tedaviye tepki verirken hayati tehlikesi süren eşi Fatma Gündüz (44) ise yoğun bakıma alındı.
Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yahya Kemal Çalışkan`ın her iki hasta ile bizzat ilgilendiğini, başka bir hastaneye sevk anlamında hastanın durumunun tehlikeye düşürülmesinden endişe duyduklarını ifade ettiğini bildirdi. 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı