Sokağa çıkma yasağında can dostları aç bırakılmadı
Edremit Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasında can dostlarını yalnız bırakmadı.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Aralık 2020 - Çarşamba 16:48
Güncelleme: 09 Aralık 2020 16:48
Sokağa çıkma yasağında can dostları aç bırakılmadı

Edremit Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasında can dostlarını yalnız bırakmadı.
Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik ekipleri, sokaklarda yaşayan hayvanlar için parklarda ki mama kaplarına ve kentin dört bir yanında belirlenen noktalara mama ile su takviyesi yaptı.
Korona virüs salgını önlemleri kapsamında hafta sonu 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte özellikle kafeterya, restoran gibi yerlerin de kapalı olması nedeniyle sokak hayvanlarının bu durumdan etkilenmemesi ve yaşamsal faaliyetlerinin devam ettirilmesi için Edremit Belediyesi´nin besin dağıtım çalışmalarını üstlendiğini söyleyen Edremit Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Tunçer ?Sokağa çıkma kısıtlamasında sokakta ki can dostlar beslenme gıda ihtiyaçlarını böylece gideriyorlar. Bu çalışmalar kısıtlamanın olduğu günlerde aralıksız bir şekilde devam edecek.? dedi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı