Sokak hayvanları için yılbaşı alışveriş şenliği
Ayvalık Cumhuriyet Meydanı´nda sokak hayvanları yararına yılbaşı alışveriş şenliği düzenlendi.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Aralık 2017 - Cuma 19:20
Güncelleme: 22 Aralık 2017 19:20
Sokak hayvanları için yılbaşı alışveriş şenliği

Ayvalık Cumhuriyet Meydanı´nda sokak hayvanları yararına yılbaşı alışveriş şenliği düzenlendi.
Ayvalık Köpek Bakım Çiftliği´ndeki Ayvalık Ogan Cemal Can Tedavi Merkezi´nin yapımına öncülük eden ailesi Zeynep Gülden Can ve Mustafa Can önderliğinde, Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen pazarda 20 kadar tezgah yerini aldı.
Stantlarının tamamımın gönüllü olarak geldiğini kaydeden Gönüllü Zeynep Gülden Can, burada toplanan yardımların can dostlarımızın tedavilerinde kullanacağını belirtti.
Can, ?Bu alışveriş şenliğini geleneksel hale getirmek istiyoruz. Herkes bu organizasyonun içerisinde yer alabilir. Değerli ressam Gülgün Haksal´a ve Başkanımız Rahmi Gençer´e desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum.? dedi.
Gönüllülerin hepsine duyarlı davranışları için teşekkür eden, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bu girişimin Ayvalık´a örnek olması gerektiğini ifade etti.
Gençer, can dostlarımızın yanında olan her türlü öneriye tam destek vereceklerini sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!