Sosyal Demokrat Muhtardan AK Parti´li Kafaoğlu´na övgü
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte Macarlar ve Dereçiftlik Mahallelerini ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Kasım 2018 - Cuma 06:08
Güncelleme: 16 Kasım 2018 06:08
Sosyal Demokrat Muhtardan AK Parti´li Kafaoğlu´na övgü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte Macarlar ve Dereçiftlik Mahallelerini ziyaret etti.
Macarlar ile Dereçiftlik mahalleleri arasında yer alan yol çalışmasını inceleyen Kafaoğlu ?Macarlar ile Dereçiftlik sakinleri 100 yıl sonra sıcak asfaltla tanıştı.? dedi.
Ziyarette konuşan Macarlar Mahallesi Muhtarı İsa Karakaya ?Biz tarım mahallesiyiz, şu anda herkes tarlasına özel araçlarıyla gidebiliyor. Eskiden tarlalara gidemezdik bile. Büyükşehir Belediyemiz anayolumuzu yaptı, sıfırdan köprümüz oluyor. İlgi ve alakanız bizi yeterince memnun etti. Parklarımız ve çöp konteynerleri de geldi. Biz çok memnunuz. 2019 Mart ayından sonra mahallemize de hizmetlerin devam edeceğine inanıyoruz. Bizim halkımız zeki bir halktır, her şeyi görüyor. Ben sosyal demokrat bir muhtar olarak söylüyorum.? dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ?Hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. Altıeylül Belediye Başkanıyken yaptığımız gezilerde ve ziyaretlerde gördüm ki 13 alevi mahallemiz ötekileştirilmiş. O zaman göreve gelir gelmez alevi mahallelerine hizmet götürdüm hatta zaman zaman eleştiri de aldım ancak onların geçmişten kalan hakları vardı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olunca da yıldan bu yana her kesime hizmet etmeye devam ediyoruz. Samimiyiz, bu zamana kadar oy için hizmet etmedim. Sizler oy verseniz de vermesiniz de hizmet edeceğiz dedik ve sözümüzü tuttuk. Oy için hizmet etmedik, biz size gönlümüzü verdik. Bu mahalle 100 yıldır burada böyle bir yol görmemiştir. Giden belediye başkanımız AVM yapmış, Çamlık´ı yapmış, Avlu´yu yapmış kısaca merkeze ağırlık vermiş. Biz de kırsala ağırlık verdik. 4 yılda yapılması gereken asfaltı 1 yıl içinde yaptık. Bizim altyapıya, yıllara, suya ve kanalizasyona ağırlık vermemiz lazımdı ve bunlara ağırlık verdik.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

2

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

3

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

4

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

5

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

6

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

7

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde: