SP Bandırma Belediye Başkan Adayı Köse: Millî Görüş gelecek, halka hizmet verecek
Saadet Partisi (SP) Bandırma Belediye Başkan adayı Mustafa Köse, düşüncelerini açıkladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 20 Aralık 2013 - Cuma 00:00
Güncelleme: 20 Aralık 2013 00:00
SP Bandırma Belediye Başkan Adayı Köse: Millî Görüş gelecek, halka hizmet verecek
Saadet Partisi (SP) Bandırma Belediye Başkan adayı Mustafa Köse, düşüncelerini açıkladı. 
1948 yılında, Balıkesir`e bağlı Ayvatlar Köyü`nde doğan, emekli hava astsubayı Mustafa Köse, belediyelerin, "Millî Görüş"süz başarılı olmalarına olanak bulunmadığını öne sürdü. 20 yıldan beri Bandırma`da, politikanın içinde olduğuna dikkati çeken Köse, şunları söyledi:
"2004 yılında da partimin Bandırma belediye başkan adayıydım. Ülkemizde, `Millî Görüş`e sahip bulunmayan belediyelerin başarılı olması mümkün değil. 1994 yılında, ülkemizdeki yerel seçimlerde bir tarih yazmıştık. İflah olmaz denilen kentleri, `MillÎ Görüş` ile ayağa kaldırmıştık. Belediyeciliğin asli görevi halka hizmet olmalıdır.  Ranta dayalı siyasetle belediye yönetilmez."
BANDIRMAYI ÇOK İYİ TANIYORUM
Bandırmayı çok iyi tanıdığını ve ihtiyaçlarını bildiğini vurgulayan Köse, şu değerlendirmede bulundu:
"Bandırmalılara uçuk projeler vadetmiyorum. Bandırma, şu anda pejmürde bir kent görünümündedir. Kentin her yerinde konteynerler ve pislik vardır. Sahilde, insandan çok başı boş köpekler geziyor. Trafik tam bir keşmekeşlik içinde. Kentin hiçbir yerinde hoparlör bulunmadığından, vatandaşların birbiriyle bağları kopuk. Göreve gelirsem, kentin her yerini hoparlörlerle donatacağım. Cadde ve sokaklar işgal altında. Kentin her yerine kurulan büyük marketler nedeniyle küçük esnaf çok durumda. Kentimizde, yıkılması gereken 800 kaçak yapı var ama siyasi hesaplarla yıkılmıyor."
BELEDİYELER ARPALIK OLMAMALI
Belediyelerin, yandaşların doldurulduğu "arpalıklar" olmaması gerektiğinin altını çizen Saadet Partisi Bandırma Belediye Başkan adayı Mustafa Köse, şöyle konuştu:
"Bizim yönetimimizde halkın memnuniyeti esas alınacak. Sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla çok iyi işbirliği yapacağız. Belediye çalışanlarına yetki vereceğiz ve onları, halkla muhatap etmeyeceğiz. Mahallelerin, kendi ihtiyaçlarını belirlemelerini sağlayacağız. Belediyenin tüm gelir ve giderlerini, sürekli olarak, kent merkezlerindeki tabelalarda ilan edeceğiz. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz."
BANDIRMA`NIN İL HAYÂLİ SONA ERDİ
Balıkesir`in, hazırlıksız bir şekilde Büyükşehir yapıldığına dikkati çeken Köse, şu değerlendirmede bulundu:
"Balıkesir, coğrafi açıdan çok büyük bir kent. Bu kadar büyük bir kentin, tüm bölgelere hizmet vermesi beklenemez. Buna paralel şekilde Bandırma`nın il hayâli de sona erdi. Bundan sonra Bandırma, artık el ele vererek, kendi gücüyle gelişimini sürdürmelidir."
Yerel seçimlerden nasıl bir sonuç beklediği sorusu üzerine de Köse, "Biz, halkımıza doğruları açıklamayı sürdüreceğiz. Karar, onlarındır" yanıtını verdi.
Önder Balıkçı
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?