Spor yaparak, doğayı keşfediyorlar
Manyas´ın kırsal Cumhuriyet Mahallesinde yaşları en az 55 olan kadınlı, erkekli bir grup her Pazar günü birlikte dağ, bayır yürüyerek hem spor yapıyor, hem de çevreyi keşfediyorlar.
Spor Haber
Yayın: 01 Aralık 2020 - Salı 22:37
Güncelleme: 01 Aralık 2020 22:37
Spor yaparak, doğayı keşfediyorlar

Manyas´ın kırsal Cumhuriyet Mahallesinde yaşları en az 55 olan kadınlı, erkekli bir grup her Pazar günü birlikte dağ, bayır yürüyerek hem spor yapıyor, hem de çevreyi keşfediyorlar.
Manyas´a 3 km. uzaklıkta bulunan eski adı Sultaniye yeni adı Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden çoğu emekli 15-20 kişilik grup her Pazar günü mahallelerinden yola çıkarak, Ketenlik Deresi, Keçiağılı, Peynirkuyu Mahallesi mıntıkalarından geçerek vadiye ulaşıyorlar. Devamında, Bıçkı Deresi adı verilen derenin çevresinden sonra kırsal Yayla Mahallesine kadar yürüyerek buradan geri dönüyorlar.
Burada piknik yapmayı ihmal etmeyen grup, asgari 15 km. yol yürüdüklerini söylüyor.
Yürüyüş yapan grupta yer alan Gürol Coşkun ?Her hafta farklı bir güzergah seçiyoruz, yolumuz engebeli, dağ, bayır demiyoruz. Hem spor yapmış oluyoruz, hem de çevremizde sonbaharın son doğal güzelliklerine tanıklık ediyoruz.? diye konuştu.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?