SU BASKINLARINA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ
Son bir kaç gündür etkili olan yağışlar nedeniyle BASKİ ve İtfaiye´de alınan tedbirler ve ekiplerin hazır bekletilmesi vatandaşların mağduriyetlerinin anında giderilmesi konusunda etkili oldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Haziran 2018 - Cuma 06:38
Güncelleme: 29 Haziran 2018 06:38
SU BASKINLARINA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Balıkesir il genelinde son bir kaç gündür devam eden yağışlar özellikle merkez ilçeler Altıeylül ve Karesi´de bazı vatandaşların mağduriyetine sebep olurken; gerek BASKİ gerekse İtfaiye ekipleri gelen ihbarları anında değerlendirerek mağduriyetler ortadan kaldırıldı.
Özellikle kısa adı BASKİ olan Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak 27 Haziran Çarşamba günü yaşanan yoğun yağış sebebiyle; Altıeylül ilçesinde 56 ve Karesi ilçesinde 72 olmak üzere, toplam 128 su baskınıyla ilgili şikâyet bilgisi ulaştığını açıkladı. Gelen şikayetlere 6 iş makinesi, 43 personel ile ivedi bir şekilde müdahale edilirken vatandaşların mağduriyetinin vakit geçirilmeksizin giderildiğini duyurdu.
Yine merkez ilçelerde meydana gelen su baskınlarına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler müdahale ederken; Karesi içesinde 35, Altıeylül ilçesindeyse 25 ayrı adreste yaşanan su baskınları itfaiye ekiplerince müdahale edilerek vatandaşların mağduriyetleri giderildi.
27 Haziran Çarşamba günü Meteoroloji kaynaklarından alınan biliye göre metrekareye 17,6 kilogram/metrekare yağmur düştüğü öğrenildi. Haber Merkezi

  • Pazar 34.8 ° / 19.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 36 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Salı 36.2 ° / 19.8 ° Güneşli
1

Ahmet Akın sözünü tuttu: Ayvalık-Midilli seferleri başladı

2

BANVİT’ten BTB’ya ziyaret

3

Büyükşehir’in Mobil KETEM Tırı Gönen’de

4

BANÜ’de yurt kapasiteleri açıklandı

5

Tıp Fakültesi Dekanı Cengiz, istifa ederek üniversiteden ayrıldı

6

BAŞKAN MİRZA’DAN ŞANTİYE ZİYARETİ: “HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ”

7

Erdek CHP'de Seçim Takvimi Başladı