Süper Loto Talihlisi Bandırma'dan
Süper Loto'nun yapılan çekilişinde 6 bilerek, 7nci haftada 14 milyon 245 bin 752 liraya ulaşan büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kuponunu yatırdığı Bandırma'daki bayii Gündüz
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Mart 2013 - Cumartesi 00:00
Güncelleme: 23 Mart 2013 00:00
Süper Loto Talihlisi  Bandırma
Süper Loto'nun yapılan çekilişinde 6 bilerek, 7`nci haftada 14 milyon 245 bin 752 liraya ulaşan büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kuponunu yatırdığı Bandırma'daki bayii Gündüz Sağlam, Benim ondan hiç bir beklentim yok. Tek isteğim, parasını doğru kullanması” dedi.
Süper Loto'nun dün akşam yapılan çekilişinde 14 milyon 245 bin 752 lira Bandırma'da Ordu Caddesi'nde bulunan Gündüz Sağlam'ın eşi Nalan Sağlam ile birlikte işlettiği bayiide yatırıldığı ortaya çıktı. Talihlinin kuponunu makinaya oynattığı öğrenildi. Büyük ikramiye isabet eden 26-29-31-32-40 ve 46 numaralarının işaretlendiği kuponun kendi bayilerine yatırıldığını öğrenince gece boyunca uyumayan Nalan ve Gündüz Sağlam çifti, işyerlerinin camına, ‘Süper Loto büyük ikramiye bayimizden çıktı' yazısını astılar. İşyerlerinin şanslı bayi olarak konuşulduğunu söyleyen Gündüz Sağlam, İlgi odağı olduk. Telefonlarım sabaha kadar şanslı talihliyi öğrenmek isteyenler için çaldı. Ben, ikramiye isabet eden kuponun kime ait olduğunu bilmiyorum. Tahmin de edemiyorum. Kendisinden hiç bir beklentim yok. Sadece, parasını iyi bir işte kullanmasını bekliyorum” dedi.
İlkhaber
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım