Sürenin 31 Aralık 2020 yılına kadar uzatılmasını istedi
İki aydan fazla sağlık prim borcu olan Bağ-Kurlu´ların sağlık hizmetlerinden yararlanma süresi 31 Aralık 2019 itibariyle sona erdi.
Sağlık Haber
Yayın: 04 Ocak 2020 - Cumartesi 00:25
Güncelleme: 04 Ocak 2020 00:25
Sürenin 31 Aralık 2020 yılına kadar uzatılmasını istedi

İki aydan fazla sağlık prim borcu olan Bağ-Kurlu´ların sağlık hizmetlerinden yararlanma süresi 31 Aralık 2019 itibariyle sona erdi.
Sağlık güvencesi olmayan ve sağlık primi borcunu zamanında ödeyemeyenlerin sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için verilen sürenin 31 Aralık 2019 tarihinde sona erdiğini ifade eden Bandırma Pazarcılar Odası Başkanı Erkan Alpsu, sağlık primini ödeyemeyen Genel Sağlık Sigortalı ile Bağ-Kur´lu vatandaşların ve ailelerinin mağdur olmaması için verilen sürenin 1 yıl daha uzatılması gerektiğini açıkladı.
Genel Sağlık Sigortalı vatandaşların sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilmesi için aranan şartlarında iyileştirilmesi gerektiğini dile getiren Alpsu, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumda dikkate alınarak Genel Sağlık Sigortası´ndan ücretsiz faydalanabilme şartı için aranan gelir limitinin daha da artırılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı