Susurluka daha fazla acı çektirmeyin
MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Susurluk Şeker Fabrikasının atıl bırakma nedeninin açıklanmasını istedi.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Şubat 2013 - Pazar 00:00
Güncelleme: 24 Şubat 2013 00:00
Susurluka daha fazla acı çektirmeyin
MHP Balıkesir Milletvekili A. Duran Bulut, Susurluk Şeker Fabrikasının atıl bırakma nedeninin açıklanmasını istedi.
MHP Milletvekili Bulut, Susurluk Şeker Fabrikasının Atıl durumda olduğunu anlattı.
Susurluk Şeker Fabrikasının durumunu TBMM gündemine getiren Bulut, Başbakan`a Özelleştirme kapsamında bulunan şeker fabrikalarının kapsamdan çıkarılarak faaliyete geçmesi gerektiğini işaret etti.
Milletvekili Bulut, ülkemizde 25 şeker fabrikası özelleştirme kapsamında bulunduğunu, bunlardan birisinin de Balıkesir Susurluk Şeker Fabrikası olduğunu belirterek, şeker fabrikaların acilen özelleştirme kapsamından çıkartılması gerektiğini ifade etti.
2 yıldan bu yana Susurluk Şeker Fabrikasının çalışmadığını önergesinde belirten MHP Milletvekili Bulut,  Susurluk Şeker Fabrikasının üretime biran önce başlaması gerekmektedir dedi. 
Fabrikanın üretime başlaması ile Milli Ekonomimiz ve Bölge ekonomimiz açısında faydası olacağının da şüphesiz olduğunu vurgulayan Bulut, Susurluk Şeker Fabrikasının hangi sebeple atıl durumda bırakıldığını, Susurluk Şeker Fabrikasının Özelleşme kapsamından çıkarılması konusunda bir çalışmanız olacak mıdır? Şeker Fabrikalarımız atıl durumda bırakılmış ve ülkemiz dışarıdan şeker ithal eder hale getirilmiştir. Şeker üretme kapasitemiz olmasına karşın dışarıdan şeker ithal etme sebebiniz nedir? sorularını Başbakan`a yöneltti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

2

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

3

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

4

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

5

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

7

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”