Susurluk´ta sahte sikkesiyle dolandırıcılık iddası
Susurluk ilçesinde bir kişi, sahte Osmanlı sikkeleri karşılığında 150 bin lirasının dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Mayıs 2019 - Çarşamba 18:03
Güncelleme: 01 Mayıs 2019 18:03
Susurluk´ta sahte  sikkesiyle dolandırıcılık iddası

Susurluk ilçesinde bir kişi, sahte Osmanlı sikkeleri karşılığında 150 bin lirasının dolandırıldığı iddiasıyla şikayetçi oldu.
Edinilen bilgiye göre; Kocaeli´de ikamet eden D.K. isimli şahsın telefonuna "Eski bir evi yıkarken duvar içerisinde ufak bir küp buldum. İçinde Osmanlı parası var, bana dönüş yap." şeklinde mesaj geldi. Numarayı arayan D.K, kendisini M. olarak tanıtan şüpheliyle Susurluk ilçesi Demirkapı Mahallesi´nde buluştu ve 2 adet Osmanlı sikkesini alarak Kocaeli´ye döndü. Sikkelerin gerçek olduğunu öğrenen D.K, kendisini arayan kişiden 7 bin sikkeyi 150 bin liraya aldı. Kocaeli´ye döndüğünde sikkelerin sahte olduğunu öğrenen ve Susurluk´a gelen D.K., kendisini dolandıran M´ye ulaşamayınca İlçe Jandarma Komutanlığı´na giderek şikayetçi oldu.
Jandarma tarafından yürütülen çalışmada, söz konusu şüphelinin S.I. olduğu ve 9 ayrı suçtan daha arandığı tespit edildi. Zanlıyı arama çalışmaları sürüyor.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi