?Tam Kapanma? kurallarına uymayanlara cezai işlem
Balıkesir il ve ilçelerinde, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan Perşembe gününden bu yana uygulanan "tam kapanma" sürecinde denetimler artarak devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Mayıs 2021 - Çarşamba 19:21
Güncelleme: 05 Mayıs 2021 19:21
?Tam Kapanma? kurallarına uymayanlara cezai işlem

Balıkesir il ve ilçelerinde, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 29 Nisan Perşembe gününden bu yana uygulanan "tam kapanma" sürecinde denetimler artarak devam ediyor. 

Güvenlik birimleri, Balıkesir il ve ilçelerinde eş zamanlı uygulamalar gerçekleştirirken, kural ihlallerinde ısrar edenlere cezai işlem uygulanıyor. 

Tam kapanma sürecinde tüm ülkede uygulanan denetimler salgının kontrol altına alınmasında önemli rol oynuyor.  

Güvenlik birimlerince aralıksız devam eden denetimlerde tam kapanmanın uygulanmaya başladığı 29 Nisan Perşembe akşamından bu yana belirlenen kurallara uymama konusunda ısrar edenler idari cezalardan kurtulamıyor.  

Sürecin başından bu yana toplam 1.913 kişiye kuralları ihlalden dolayı idari para cezası uygulandığını söyleyen Balıkesir Vali Hasan Şıldak, sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Salgınla mücadele kapsamında güvenlik birimlerimizin denetimleri aralıksız devam ediyor. Kurallar hepimizin sağlığı için" sözlerine yer vererek Balıkesirlileri kurallara uymaya davet etti. 

HAber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor