Tarihi koza binasına restorasyon
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar tarafından tapusu Gönen Belediyesine kazandırılan Koza Binasının restorasyon çalışmalarına başlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Eylül 2012 - Cuma 00:00
Güncelleme: 14 Eylül 2012 00:00
Tarihi koza binasına restorasyon
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar tarafından tapusu Gönen Belediyesine kazandırılan Koza Binası`nın restorasyon çalışmalarına başlandı. 
Özüne sadık kalınarak gerçekleşen yenileme çalışmaları sonrasında şehir parkına entegre olacak bina, daha sonra garajın taşınması ile birlikte garaj yeri ve şehir parkının entegrasyonunu sağlayacak.
Yıllardır atıl kalan ve çözüm noktasında gerekli adımlar atılamamasından dolayı görüşmeleri kilitlenen Koza Binası bu günlerde küllerinden yeniden doğmaya başladı. 
Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar tarafından üzerine ciddiyet ve kararlılıkla gidilerek tapusu Gönen Belediyesi`ne kazandırılan Koza Binası`nın restorasyon çalışmalarına başlandı. Çok değişik bir mimaride inşa edilen bu eski yapı, özüne sadık kalınarak çizilen yeni proje kapsamında kabuk değiştirmeye başladı. Projenin tamamlanması ile birlikte Vali Hüseyin Öğütcen Şehir Parkı`na entegre olacak yapı, daha sonrasında yeni yerine taşınacak olan garajın kalkmasıyla tam bir bütünleşmenin sağlanacağı alanın merkezinde kalması hasebiyle daha da önem kazanacak.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 4.4 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 7 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.9 ° / 0 ° false
1

Hükümet Caddesi Tır Yüküne Teslim Oldu!

2

GIDA KONTROL GÖREVLİLERİ SAHADA

3

Aydın Tekin: “Aday değilim”

4

Erdek Zeytin Kooperatifi Başkanı Şenol, yine dikkati çekti “Kapıdağ zeytini için sulama şart”

5

Balıkesir’de en az nüfus Marmara’da

6

İçme suyu sorunu tarih oldu

7

Erdek'te alyapı ortada kaldı! Harç bitmeden paydos!