Tarık Anık, Hedefimiz BALa çıkmak
Erdekspor Sportif Direktörü Tarık Anık, Hedefimiz, bu yıl, Bölgesel Amatör Lige(BAL) yükselmektir dedi.
Spor Haber
Yayın: 23 Kasım 2012 - Cuma 00:00
Güncelleme: 23 Kasım 2012 00:00
Tarık Anık, Hedefimiz BALa çıkmak
Erdekspor Sportif Direktörü Tarık Anık, "Hedefimiz, bu yıl, Bölgesel Amatör Lig`e(BAL) yükselmektir" dedi.
Futbola Erdekspor çatısı altında başladıktan sonra sırasıyla Balıkesirspor, Çanakkale Dardanelspor, Bandırmaspor ve Tekirdağspor`da forma giyip, son olarak döndüğü Balıkesirspor`da futbolculuk yaşamını noktalayan Anık, "Futbolculuk yaşamımda antrenörlerim rahmetli Hüsnü Çolakoğlu ve Burhan Ciciler`in yanı sıra Cavit Aydın ve Mustafa Çimen`in büyük desteklerini unutamam" dedi.
Erdekspor Kulübü`nde, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yeni yapılanma sonucunda sportif direktörlük görevini üstlendiğini belirten Anık, "Benim bu göreve gelmemi destekleyerek, bana güvencini gösteren Belediye Başkanımız Hüseyin Aysan`a teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İçinde bulunduğumuz 2012-201 sezonunda kırmızı-beyazlı Erdekspor`u BAL Ligi`ne yükseltmek amacında bulunduklarına dikkati çeken Anık, "Devre arasına dek yeni bir transfer düşünmüyoruz. Devre arasında, kulübümüzün mali yapısını da inceleyerek, gerektiği takdirde takımımıza yeni transferlerle takviye yapabiliriz" dedi.
Erdekspor`da gerçekleşen yeni yapılanmaya paralel şekilde, Futbol Şubesi Sorumluluğu`na da Ceyhun Mırız getirildi.
Önder Balıkçı
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı