Tarım ilacının da sahtesini yaptılar!
Jandarma ekiplerince, sahte tarım ilacı operasyonu yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Temmuz 2019 - Pazar 20:34
Güncelleme: 07 Temmuz 2019 20:34
Tarım ilacının da sahtesini yaptılar!

Jandarma ekiplerince, sahte tarım ilacı operasyonu yapıldı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı "Sahte Tarım İlacı" olaylarına yönelik istihbari çalışmalar sonucunda, Gönen ilçesinde bazı şahısların sahte tarım ilacı üreterek piyasaya sürdüklerine dair bilgiye ulaştı.
Elde edilen istihbarat doğrultusunda Adli makamlardan alınan arama kararlarına Gönen İlçesi Gündoğan mahallesinde A.A., M.A., A.Ş., E.K. ve Ö.K. isimli şahıslara ait ev ve eklentilerde yapılan arama sonucunda A.A. ve E.K. isimli şahıslara ait ev ve eklentilerde 40 litre sahte olduğu değerlendirilen tarım ilacı ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Adli makamların talimatıyla bu olayla ilgili olarak gözaltına alınan A.A., M.A., A.Ş., E.K. ve Ö.K. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Haber Merkezi

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

2

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

3

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

4

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

5

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

6

Başkan Akın 2025 yılı çalışmalarını değerlendirdi

7

Manyas Kadın Yaşam Merkezi hizmete açıldı