Tarım Müdüründen Çakıl semineri
Erdek İlçe Tarım Müdürlüğünce devam eden bilgilendirme toplantısı hafta içinde Çakıl Köyünde düzenlendi.
Erdek Haber
Yayın: 20 Şubat 2011 - Pazar 00:00
Güncelleme: 20 Şubat 2011 00:00
Tarım Müdüründen Çakıl semineri
Erdek İlçe Tarım Müdürlüğünce devam eden bilgilendirme toplantısı hafta içinde Çakıl Köyü`nde düzenlendi.
Erdek İlçe Tarım Müdürü M. Murat Yazar, Su Ürünleri Mühendisi Erol Karaarslan, Ziraat Mühendisi Fırat Öğdüm ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı botlarda görevli üç subay Salı günü akşamı Çakıl`da seminer verdi.
Köy kahvesinde, çoğunluğu balıkçılık yapan köylülerle bir araya gelinen toplantıda, diğer köylerde olduğu gibi halen Çiftçi Kayıt Belgelerini almayan vatandaşların bir an önce kısa adı Ç.K.S. olarak dile getirilen belgeleri almaları istendi.
Köy halkının tamamına yakınının balıkçılık yaparak geçimini sağladığı köyün sakinleri, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı botlarda görev yapan subaylara sık sık sorular yöneltti. Ağırlıklı olarak balıkçılık yapan tekne sahiplerinin yaşadığı sorunların konuşulduğu toplantı iki saat sürdü. Bir sonraki seminerin Karşıyaka Beldesi`nde yapılacağı açıklandı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!

2

BAŞKAN MİRZA’DAN RAMAZAN’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

3

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

4

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

5

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

6

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE

7

Mırız: “Ramazan ayı kalplerin bir olduğu en kıymetli zamandır”