Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması
Balıkesirde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasına gönderilen fotoğraflardan oluşan sergi törenle açıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Nisan 2013 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 11 Nisan 2013 00:00
Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması
Balıkesir`de, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasına gönderilen fotoğraflardan oluşan sergi törenle açıldı.
Balıkesir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bayram Ali Alanlı, bir alışveriş merkezinde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, yarışmaya çiftçiler, vatandaşlar ve fotoğraf sanatçılarının yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
Alanlı, 4 yıldır toprak ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek amacıyla 5 kategoride düzenlenen yarışmaya, 704 kişinin 3 bin 127 eserle katıldığı bilgisini vererek, "Toplam 15 bin lira ödüllü yarışmada 19 fotoğraf ödüle layık görüldü. Ayrıca 153 eser sergilenmeye değer bulundu" dedi.
Daha sonra, Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin ve Alanlı tarafından birlikte kurdele kesilerek açılan sergi, izlenime sunuldu. Sergi, 5 Nisan`a kadar açık kalacak. 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
1

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

2

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

3

Daskyleion kazılarına büyük onur

4

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!

5

BAŞKAN MİRZA’DAN RAMAZAN’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

6

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

7

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI