Tartışmalara neden olan proje Meclis’e geliyor
Bandırma’da yapılması planlanan meydan ve yaşam alanı projesiyle ilgili imar planı değişikliği Balıkesir Büyükşehir Meclisi’nin 19 Temmuz Salı günü yapılacak oturumunda görüşülecek.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Temmuz 2022 - Perşembe 18:06
Güncelleme: 14 Temmuz 2022 18:06
Tartışmalara neden olan proje Meclis’e geliyor

Bandırma’da yapılması planlanan meydan ve yaşam alanı projesiyle ilgili imar planı değişikliği Balıkesir Büyükşehir Meclisi’nin 19 Temmuz Salı günü yapılacak oturumunda görüşülecek. 
Balıkesir Büyükşehir Meclisi’ne gelecek planlarda 202 dönümlük alan üzerine parklar, millet bahçesi, çocuk oyun alanları, kültür sanat yapıları, otopark, eğitim, sağlık, toplu konut, ticarethane, ibadet alanı, yürüyüş yolları, spor tesisleri, sosyal tesisler yapılması planlanıyor. 
Büyükşehir Belediyesi bu projeden elde edilecek gelirle Bandırma’da Meydan düzenleme projesini finanse edecek. 
Bandırma Demokrasi Platformu’nun da aralarında yer aldığı çok sayışa sivil toplum kuruluşu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli ticari ve konut projeleri yapma bahanesiyle bu alanı talan edeceğini öne sürerek projeye karşı çıktıkları biliniyor. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP ve İYİ Parti Gruplarının da projeye karşı olduğu bu açıdan 19 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak olan toplantının tartışmalı geçmesi bekleniyor. 
Haber Merkezi

  • Çarşamba 18.6 ° / 9.1 ° false
  • Perşembe 19.4 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 18.4 ° / 11.6 ° false
1

Avşa İçme Suyu Arıtma Tesisi’ne Teknik İnceleme Ziyareti

2

Başkan Karışık’tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyareti

3

DİREKTEKİ TEHLİKE: KAZA “GELİYORUM” DİYOR!

4

CHP Erdek Kadın Kolları’ndan 25 Kasım açıklaması: “Şiddete mecbur değiliz!”

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN 25 KASIM’DA ANLAMLI FARKINDALIK

6

Işığı hiç sönmeyecek bir çınarın ardından...

7

Erdek’te ADD’den Öğretmenlere Vefa Buluşması