Taş Restaurantta zirve
Erdek, Bandırma, Edincik, Aksakal, Kızıksa ve diğer belediye başkanları katı atık tesisi projesi için Erdekte bir araya geldi.
Erdek Haber
Yayın: 25 Ocak 2010 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 25 Ocak 2010 00:00
Taş Restaurantta zirve
Erdek, Bandırma, Edincik, Aksakal, Kızıksa ve diğer belediye başkanları katı atık tesisi projesi için Erdek`te bir araya geldi.
Katı atık tesisi projesi hakkında Erdek Taş Restaurant`ta buluşan belediye başkanları burada katı atık tesisini konuştu. İki ay önce Bandırma`da düzenlenen toplantıda ele alınan katı atık tesisi projesinin ikinci toplantısına ev sahipliğini Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan yaptı.
Toplantıya Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve meclis üyeleri, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı ve meclis üyesi Raif Sevinç, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kural, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki, Karşıyaka Belediye Başkanı Kadir Gedik katıldı.
Toplantıdan edinilen bilgiye göre, Balıkesir`de ÇED raporu bulunan tek çöp depolama sahasının Gönen`de bulunduğu öğrenildi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor