Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Taşdemir Aksakala can veriyor

Taşdemir Aksakala can veriyor

Aksakalın MHPli Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Aksakala hayat vermek için tempoyu her geçen gün arttırıyor.

Aksakal`ın MHP`li Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Aksakal`a hayat vermek için tempoyu her geçen gün arttırıyor.
29 Mart 2009`da iş başına geldiği Aksakal Belediye Başkanlığı görevinde, aradan geçen 20 aylık sürede alt yapıya öncelik verdiği gözlenen Taşdemir`in, belediyenin kısıtlı bütçesine karşın Aksakal`a hizmet vermenin mücadelesine devam ediyor.
Aksakal`da devam eden hizmetlerin tamamen belediyenin bütçesinden finanse edildiğini hatırlatan Taşdemir, son olarak Karaçalılık Mahallesi`nde devam eden yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Merkezden hiçbir yardım gelmeden imkansızlıklar içerisinde hizmet vermenin zorluğuna dikkat çeken Taşdemir, "beldeye yatırım yaparken, çevre il ve ilçe belediye başkanlıklarından araç ve gereç yardımı alıyoruz. Aksakal`ın merkez ve çevre yollarında onarılmayan yol bırakmamaya kararlıyım. Aksakal Belediyesi olarak başlattığımız çalışmalarımızda, en büyük yardımın Manyas Belediyesi`nden geldiğini itiraf ederken, Balıkesir Belediyesi`nden de acil ihtiyaç bir kısım malzemeler gönderildi. Beldemize yardımlarını esirgemeyen belediye başkanlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli