Tatil keyfine rüzgar engeli
Erdek’te havanın rüzgarlı olması nedeniyle tatilciler denize giremedi.
Erdek Haber
Yayın: 11 Ağustos 2023 - Cuma 13:26
Güncelleme: 11 Ağustos 2023 13:26
Tatil keyfine rüzgar engeli

Erdek’te havanın rüzgarlı olması nedeniyle tatilciler denize giremedi. 
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının normale dönmesi ile birlikte dün havanın rüzgarlı ve parçalı bulutlu olması nedeniyle Erdek’e gelen tatilciler denize giremeyince şehir içinde gezmeyi tercih ettiler. 
Erdek’in merkez ve kırsal mahallelerinde konaklayan tatilci vatandaşlar, havanın rüzgarlı olmasından dolayı denize giremeyince bu kez kent içinde dolaşarak ilçemiz esnaflarından bol bol alışveriş yaptılar.  
İlçe merkezini gezerek esnaflardan bol bol alışveriş yapan tatilciler, daha sonra çay bahçelerinde oturup, denize karşı çaylarını yudumladılar. 
Akşam yemeklerini de ilçede bulunan restoranlarda yemeği tercih eden tatilciler, gecenin ilerleyen saatlerinde kaldıkları konaklama yerlerine giderek istirahate çekildiler. 
Haber: Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: Tatil keyfine rüzgar engeli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ