Tatlısı Köyü Muhtarı Terzioğlu: Benden bu kadar
Erdeke bağlı Tatlısu Köyünün muhtarı Nihat Terzioğlu, 30 Mart 2014te yapılacak yerel seçimde muhtarlığa aday olmayacağını açıkladı.
Erdek Haber
Yayın: 28 Ocak 2014 - Salı 00:00
Güncelleme: 28 Ocak 2014 00:00
Tatlısı Köyü Muhtarı Terzioğlu:  Benden bu kadar
Erdek`e bağlı Tatlısu Köyü`nün muhtarı Nihat Terzioğlu, 30 Mart 2014`te yapılacak yerel seçimde muhtarlığa aday olmayacağını açıkladı.
1994 yılından bu yana, dört dönemdir muhtarlık görevini yürütürken, halktan da büyük destek gördüğünü vurgulayan 64 yaşındaki Terzioğlu, şunları söyledi:
"1950 yılında, bu köyde doğdum. Tatlısu Köyü`nü çok seviyorum. Muhtarlık görevim boyunca köyüme hizmet getirebilmek amacıyla, vatandaşlarımız ile birlikte el ele vererek çaba harcadım. Köyümüze dağdan, 30 kilometre uzaklıktan su getirdik. 3 su deposu, 17 kilometrelik kanalizasyon yaptık. Daha birçok hizmeti gerçekleştirdik. Kış nüfusu 1500-1600, yazın ise 15 bini bulan Tatlısu Köyü`nün huzuru için elimizden geleni yaptık."
Erdek`teki çeşitli siyasi partilerden meclis üyeliği önerisi aldığına dikkati çeken Terzioğlu, "Ancak siyasete girmeyi düşünmüyorum. Artık, torunlarım ile birlikte huzurlu bir yaşam sürmeyi planlıyorum. Muhtarlık görevimi de alnımın akıyla tamamladığıma inanıyorum" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Öztaylan Müjdelemişti!

2

Akın: “Basın, demokrasinin en önemli yapı taşıdır”

3

Erdek Diyanet-Sen: “Yasal Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanacağız”

4

Erdek’te Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerine Teşekkür Plaketi

5

Vali Ustaoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

6

Eğitim-İş’ten ÇEDES Tepkisi: “Okullar Din Görevlilerine Değil, Öğretmenlere Emanettir”

7

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü