Tatlısu esnafı devletten yardım bekliyor
Geçtiğimiz Perşembe günü başlayan aşırı yağışın ardından meydana gelen sel baskını Erdek İlçesine bağlı Tatlısu kırsal mahallesinde büyük hasara yol açtı.
Erdek Haber
Yayın: 20 Eylül 2018 - Perşembe 06:08
Güncelleme: 20 Eylül 2018 06:08
Tatlısu esnafı devletten yardım bekliyor

Meydana gelen doğal afet nedeniyle Tatlısu limanında bağlı balıkçı tekneleri sulara gömülürken, mahallede park halindeki araçlar ve motosikletler dağdan gelen çamurlara gömüldü.
Sokaklarda bu olumsuzların yaşandığı dakikalarda ise işyerlerine giren sel suları yüzünden işyerlerinde büyük maddi zararlar meydana geldi.
Tatlısu Mahallesinde yiyecek içecek işletmeciliği yapan Birsel Üzmez isimli esnaf her şeylerini kaybettiklerinden yakındı.
Umutlarının hayallerinin yok edildiğini dile getiren Üzmez, bu zor günlerde devletin kendilerine yardım elinin uzatmasını istedi.
Haber : Mehmet Ertan

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!