Tatlısu Mahallesi´nde uyuşturucu operasyonu
Jandarma ekiplerince, Erdek İlçesi Tatlısu Mahallesi´nde durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde olarak bilinen Bonzai ele geçirildi.
Erdek Haber
Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba 18:09
Güncelleme: 29 Mayıs 2019 18:09
Tatlısu Mahallesi´nde uyuşturucu operasyonu

Jandarma ekiplerince, Erdek İlçesi Tatlısu Mahallesi´nde durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde olarak bilinen Bonzai ele geçirildi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" olaylarına yönelik yapılan istihbaratın ardından uyuşturucu operasyonu düzenlendi.
Uyuşturucu madde kullandıkları ve satışını yaptıkları yönünde istihbari bilgi elde edilen şahıslar hakkında Adli makamlardan alınan arama kararlarına istinaden Erdek İlçesi Tatlısu Mahallesi´nde durdurulan 10 ? ?. plakalı araç ve araç içerisinde bulunan M.Ç., B.D., A.S.G. ve T.D. isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada, aracın arka koltuğu arasına sıkıştırılmış vaziyette şeffaf poşet içerisinde 45 gram bonzai ele geçirilirken, Adli makamların talimatıyla M.Ç., B.D., A.S.G. ve T.D. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı

2

Erdek Emniyet Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

3

BANDIRMA’DA DENETİMLER 2026 YILINDA DA DEVAM EDİYOR

4

İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal’dan Erdek’e Eğitim Ziyareti

5

Bandırma’ya Avrupa standartlarında altyapı: 200 bin kişiye hizmet verecek

6

Efsane krampon Cavit Aydın hayatını kaybetti

7

Cenk Altındağ’dan Erdek Esnafına Güçlü Gelecek Sözü