TATLISU ÇEŞMESİ AYDINLANDI
TATLISU ÇEŞMESİ AYDINLANDI
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Ocak 2025 - Pazartesi 13:05
Güncelleme: 27 Ocak 2025 13:05
TATLISU ÇEŞMESİ AYDINLANDI

Önceki gün “Tatlısu Çeşmesi Karanlıkta Kaldı “ haberiyle duyurduğumuz Mehmet Akif Ersoy Caddesi , Ticaret Odası yanındaki 12 kurnalı çeşmede; 1 tane ışık vermeyen florasan tipinde lambanın karanlıkta bıraktığı tatlısu çeşmesi ,çok geçmeden alınan önlem sonunda ışıl ışıl aydınlandı.

Haberimizde; özellikle içme su fiyatlarının giderek yükselmesi sonunda tatlısu çeşmesi giderek daha fazla rağbet görmeye başladığına dikkat çekmiş ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Baski Genel Müdürlüğü yetkisinde olan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki tatlısu çeşmesinin, piyasada 5 litrelik damacana suyun 25 lira ile 40 lira arasında satıldığı günümüzde giderek daha fazla ilgi görmeye başladığını belirtmiştik.

Bidonlarını tatlı sudan ücretsiz doldurdukları için memnun olduklarını belirten vatandaşlar ancak çeşmede ışıklandırma olmadığı için gecelri karanlıkta zorlandıklarını söyleyerek çeşmenin ışıklandırılmasını istemişlerdi. 

Vatandaşın talebine anında karşılık verilerek, çeşmenin kısa sürede aydınlanması halk arasında memnuniyet yarattı.

Erdem ÖZCAN

Anahtar Kelimeler: TATLISU ÇEŞMESİ AYDINLANDI
  • Pazartesi 10.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.1 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 11 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Martta yağan kar beyaza bürüdü

2

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

3

BAYRAM SABAHI CİNAYET

4

BAŞKAN KARIŞIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

5

SON İFTAR BAŞKAN KARIŞIK’TAN

6

ÇAY BAHÇELERİNDE FİYATLAR YENİDEN BELİRLENDİ

7

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI