Tefecilerin eline düşen şahsın intiharının ardından 5 kişi gözaltına alındı
Edremit ilçesinde tefecilerin eline düşen Ayhan Ayvalı, intihar etmiş ve intihar mektubunda kendisini bu duruma düşürenlerin bir bir ihbar etmişti.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Mayıs 2019 - Cumartesi 07:16
Güncelleme: 25 Mayıs 2019 07:16
Tefecilerin eline düşen şahsın intiharının ardından 5 kişi gözaltına alındı

Edremit ilçesinde tefecilerin eline düşen Ayhan Ayvalı, intihar etmiş ve intihar mektubunda kendisini bu duruma düşürenlerin bir bir ihbar etmişti.
Edinilen bilgiye göre; tefecilerin eline düşen ve boş senetlere imza attırılan ve ödeme güçlüğüne giren Ayhan Ayvalı, girdiği bunalım sonucu 23 Mayıs günü silah ile intihar ederek öldüğü iddia edildi. Ayvalı, ölmeden önce işyerine iki mektup bırakarak intihar nedenlerini yazarak, tefecilerin kendisine boş senet imzalattığını ve sıkıntıya düştüğünü kaydetmişti. Bunun üzerine Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı.
Yapılan baskınlarda Ayvalı´nın isminin ve imzasının bulunduğu iki adet 10 bin ve 31 bin liralık senet, farklı isimlere kayıtlı senetler, boş senetler, 3 adet tüfek, 43 adet tabanca fişeği, 1 adet G3 piyade tüfeği fişeği, 1 adet sustalı bıçak ele geçirildi. Soruşturmanın genişletilerek devam ettiği öğrenilirken, konuyla ilgi olarak, E.K., H.S., H.S., H.Ö., S.K. isimli zanlılar gözaltına alındı.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Pazar 31.8 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.3 ° / 15.1 ° Güneşli
1

Büyükşehirden çiftçilere marul fidesi desteği

2

MENDİREK KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

3

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den BASKİ’ye Sert Tepki

4

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

5

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

6

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

7

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!