Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

‘Tek Zeytin Kavşağı’ kara noktaya dönüştü!

‘Tek Zeytin Kavşağı’ kara noktaya dönüştü!

Erdek-Bandırma karayolunun 1 kilometresinde rdek-Bandırma yeni karayolu ile TSK Özel Eğitim Merkez Komutanlığı (Askeri Kamplar) yolunun kesiştiği

Erdek-Bandırma karayolunun 1 kilometresinde rdek-Bandırma yeni karayolu ile TSK Özel Eğitim Merkez Komutanlığı (Askeri Kamplar) yolunun kesiştiği ‘Tek Zeytin Kavşağı’nda meydana gelen kazalar nedeni ile kara nokta tanımlamasına girdi. 
Trafikte seyri seferi engelleyip kazalara adres oluşturan yollarda ‘KARA NOKTA’ olarak öngörülen tanımlama geçtiğimiz yıllarda Erdek Bandırma karayolu, Düzler ile Askeri Kamplar çevre yolunda Yedi Bahçe zikzağı olarak bilinen noktada meydana gelen seri kazalar sonucu, konuya duyarlılık gösteren Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy'un girişimleri ile yol dişli asfalt, galvaniz yol korkuluğu ile güvence altına alınarak kazalara "DUR” denilmişti. 
‘KARA NOKTA’ olarak işaret edilen kavşakta, dün saat 16.00 sularında meydana gelen kazada 10 AGA 801 plaka sayılı otomobil Erdek'ten Bandırma istikametine seyrederken, Askeri Kamplar yolundan gelip ‘Tek Zeytin Kavşağı’nda Erdek'e ulaşmak için ana yola çıkmak isteyen 34 DKV 317 plaka sayılı otomobil sürücüsü bayan ikilemde kalınca ana yoldan gelen 10 AGA 801 plaka sayılı otomobilin önünde kalmaktan kurtulamadı. Kazada otomobil sürücüleri yaralanırken, her iki araçta maddi hasar oluştu. 
Pandemi ve denizlerimizde salya olumsuzluğu ardından zengin bir sezon beklentisi içindeki Erdek'te ulaşımı aksatıp, maddi ve manevi kayıplara pusu kuran kara noktaların bir kez daha gözden geçirilmesini isteyen ilçe halkı, sezon öncesi bu kavşakta gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasının son derece yararlı bir hizmet olacağını paylaştı.  Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı