Tarih: 27.01.2020 21:07

TEKSÜT Bandırma BK, OGM Ormanspor´a Mağlup Oldu

Facebook Twitter Linked-in

ING Basketbol Süper Ligi 17. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği OGM Ormanspor´a 66-85 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Jaime Smith, Şehmus Hazer, Tyler Kalinoski, Ian Hummer ve Emanuel Terry beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da hızlı başladı. Mücadelenin ilk bölümünde Jaime Smith ve Ian Hummer ile sayılar bulan Yeşil-Beyazlılar ilk çeyreğin 5. dakikasını 11-11 berabere geçti. Kalan bölümde Jaime Smith´in sayıları ile hücumda etkili olsa da TEKSÜT Bandırma BK, ilk çeyreği 19-21 geride geçti.
İkinci çeyreğe her iki takım da hücumlarda bulduğu hızlı sayılarla başladı. Hücumlarda Christopher Warren ve Cevher Özer ile sayılar üreten konuk ekibe Jaime Smith ve Ian Hummer ile cevap veren TEKSÜT Bandırma BK 15. dakikayı 29-32 geride geçti. Bandırma ekibi kalan bölümde Jaime Smith ile hücumda etkili bir performans gösterse de soyunma odasına 37-43 geride girdi.
İkinci yarıda da Bandırma ekibi hücumlarda sayı üretmekte zorlanırken, Ian Hummer ile sayılar üretse de 25. dakikayı 43-55 geride geçti. Kalan bölümde OGM Ormanspor hücumda ve savunmada biraz daha aktif oynayınca, Yeşil-Beyazlılar son çeyreğe 47-63 geride girdi.
Final çeyreğine her iki takım da sayı üretmekte zorlanarak başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Jaime Smith´in sayıları ile oynarken 35. dakikayı da 52-67 geride geçti. Kalan bölümde hücumlarda sayı üretmekte zorlanan TEKSÜT Bandırma BK, karşılaşmadan da 66-85 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —