TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri, Evinde Tofaş´a Mağlup Oldu
TEKSÜT Bandırma Gençleri: 59 TOFAŞ Gençleri: 63
Spor Haber
Yayın: 17 Aralık 2019 - Salı 23:41
Güncelleme: 17 Aralık 2019 23:41
TEKSÜT Bandırma BK´nın Gençleri, Evinde Tofaş´a Mağlup Oldu

TEKSÜT Bandırma Gençleri: 59 TOFAŞ Gençleri: 63
Basketbol Gençler Ligi A Grubu 13. hafta maçında TEKSÜT Bandırma BK, Bandırma´da konuk ettiği TOFAŞ´a 59-63 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri karşılaşmaya Atakan Erdek, Boran Güler, Önder Atun, Uğurcan Erdem ve Fatih Bardak beşi ile başladı. Mücadeleye her iki takım da dengeli başlarken, Bandırma ekibi hücumda Boran Güler ve Atakan Erdek ile sayılar bulsa da ilk çeyreği 15-16 geride kapadı.
İkinci çeyreğe de dengeli başlayan her iki takımdan TEKSÜT Bandırma BK, hücumda sayı üretmekte zorlanırken Boran Güler ve Atakan Erdek´in sayıları ile 15. dakikada skoru 20-21´e getirdi. Kalan bölümde hücumlarda Boran Güler ile etkili olmaya çalışsa da Yeşil-Beyazlılar soyunma odasına 28-29 geride girdi.
İkinci yarıya hücumda daha etkili başlayan her iki takımdan Bandırma ekibi, Boran Güler ve Fatih Bardak´ım sayıları ile hücumda sayılar üretti. 25. dakikada skoru 36-37´ye getiren TEKSÜT Bandırma BK´nın gençleri kalan bölümde de Boran Güler´in sayıları ile etkili olsa da final çeyreğine 45-47 geride girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Boran Güler ve Önder Atun´un sayıları ile 35. dakikada skoru 55-56´a getirdi. Kalan bölümde öne geçme şanslarını kullanamayan TEKSÜT Bandırma BK, karşılaşmadan da 59-63 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım