Telefon dolandırıcıları otel odasında yakalandı
Telefon dolandırıcıları, Edremit Akçay Mahallesinde kaldıkları bir otelin odasında kıskıvrak yakalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Ekim 2016 - Cumartesi 17:47
Güncelleme: 22 Ekim 2016 17:47
Telefon dolandırıcıları otel odasında yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Sübeylidere köyünde D.T. isimli kadını arayan dolandırıcılar, "Bir kuyumcu soygununa karışmışsınız. Altınların ve paranın evinizde saklandığı ihbarı alındı. Şimdi size bir memur arkadaşı yolluyoruz. Altınları ve paraları bu gelen kişiye verin. Vermezseniz sizi kelepçeleyip götüreceğiz." dediler.
Paniğe kapılan kadın, evde bulunan 1 künye, 7 burma bilezik ve 4 bin lira nakit parayı alıp, dolandırıcılara randevu yerinde teslim etti.
Kısa bir süre sonra, dolandırıldığını anlayan kadının yaptığı ihbar üzerine, polis ve jandarmanın başarılı operasyonu sonucu 2 dolandırıcı Akçay Mahallesinde bir otelde yakalandı. Zanlılar Mehmet A. (32) ile Gökhan K. (26) adliyeye sevk edildi.
Otel odasında ise yapılan aramada D.T. isimli kadından alınan altınlar bulanarak sahibine teslim edilirken, paraya ise ulaşılamadı.
Haber Merkezi

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı