Tarih: 18.09.2020 15:07

Telekom rögar kapaklarından şikayet var!

Facebook Twitter Linked-in

Erdek´te Türk Telekom´a ait altyapı bacalarının bir çoğunun üzerinde yer alan rögar kapaklarının kırık olması büyük tehlike yaratıyor.
Erdek İlçesi Halitpaşa Mahallesi Şehit Halil Sokak´ta bulunan ve Türk Telekom´a ait kabloların geçtiği altyapı bacasında göçük oluştu.
Türk Telekom´a ait rögar kapağında göçük oluşması üzerine mahalle sakinleri sorunu Türk Telekom şirketine bildirdi. Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine mahalleye gelen Türk Telekom görevlileri, çökmüş olan bacaya 4 duba koyup, çevresine de uyarı bandı çekip gitti. 

Yaklaşık bir haftadır onarılmayı bekleyen baca, vatandaşların şikayetine neden olurken, mahalle halkı ise burası araç trafiğe açık bir yol. Araçlar yanından geçerken zorluk yaşıyor. Biz çocuklarımızı fırına ve bakkala alışveriş yapmaya gönderiyoruz. Yaşlı vatandaşların gözü görmeyebilir dolayısıyla bacanın içine düşebilir. İlle de bir felaketin yaşanması mı gerekiyor? Sözleri ile tepkilerini dile getirdiler.
Erdek´de, Türk Telekom´a ait onarılmayı bekleyen çok sayıda baca olduğuna dikkat çeken mahalle sakinleri, ?Sorunlu bacalar nedeniyle gerek vatandaşlar gerekse araçlar için tehlike arz ediyor. Cadde ve sokaklarda bulunan birçok bacanın üzerinden araçlar geçerken kapakların yerinden oynaması nedeniyle inanılmaz gürültü yaşanıyor. Türk Telekom yetkilileri ilçedeki sorunlu tüm bacaları acilen onarmalı.? ifadelerine yer verdiler.
Haber : Tuncay Ertan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —