Tarih: 04.10.2012 00:00

TEMAD'dan Dayanışma Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Emekli Astsu-baylar Derneği Erdek Şubesi (TEMAD) 29 Eylül Cumartesi gecesi üyeleriyle bir araya geldi. Dayanışma Yemeği adı altında düzenlenen toplantıda birlik ve beraberliği pekiştirmek, sorunları çözmek ve ileriye dönük planları konuşmak, tartışmak adına yoğun ilgi yaşandı. 
Özellikle yakın tarihte 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ile ilgili yapılacak çeşitli etkinlikler üzerinde duruldu. Başkan Ahmet Eraslan davetlilerin masalarını tek tek gezerek herkesle sohbet etmesi ve ilgilenmesi yemeğe katılan misafirlerin takdirini toplarken, üyeler bu tip organizasyonların sık sık yapılmasını istedi. 
Başkan Eraslan, gecede yaptığı konuşmada, "Yeme-ğe katılan, gecemize renk katan bizimle bu onur ve gururu paylaşan herkese teşekkür ediyorum, Bizler bir amaç uğrunda toplanmış güzellikleri paylaşan çevresine sevgi veren topluluğuz. Birlik beraberlik içinde daha güzel günlere gideceğiz güzel şeyler yapacağız. Bu yemek vesilesi ile gerek devam eden gerek gelecekte yapaca-ğımız etkinlikler hakkında konuşmalar yaptık, bu arada ilçemizde bulunan gazilerimizin özel gün ve törenlerde kullanmaları için kıyafet dağıtımı yapmayı düşünüyoruz" dedi.
Erhan Göçmen



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —