TEMAD Erdek Şube Başkanı Erarslan damadını kaybetti
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan´ın damadı, bankacı Fatih Fikri Kiriş(56) Covid-19´a yenik düştü.
VEFAT
Yayın: 16 Aralık 2020 - Çarşamba 13:55
Güncelleme: 16 Aralık 2020 13:55
TEMAD Erdek Şube Başkanı Erarslan damadını kaybetti

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan´ın damadı, bankacı Fatih Fikri Kiriş(56) Covid-19´a yenik düştü.

Kiriş, 20 gün süreyle tedavi gördüğü Bursa´daki bir hastanede vefat etti.

1964 yılında Ankara´da doğup büyüyen Kiriş, Halk Bankası bünyesinde yıllarca müfettiş yardımcılığı, müfettişlik, şube müdürlüğü, merkez şube müdürlüğü, Kayseri Bölge Müdürlüğü ve daire başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra emekliye ayrıldı.

Gerek sosyal yaşamında ve gerekse Halk Bankası camiasında çok sevilen Kiriş´in vefatı büyük üzüntü yarattı.

4 kardeşin en küçüğü olan, evli ve iki çocuk babası Fatih Fikri Kiriş, Bursa´da toprağa verildi.

Kiriş´in vefatı dolayısıyla dost ve yakınları, ailesine üzüntülerini iletirken, sosyal medyadan da üzüntüler dile getirildi.

Kiriş´in ailesi başta olmak TEMAD Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan´a baş sağlığı diliyoruz.

Haber Merkezi

  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!