TEMAD Şube Başkanı Eraslan:
?Ülkemizin değerini bilelim?
Erdek Haber
Yayın: 29 Eylül 2016 - Perşembe 18:34
Güncelleme: 29 Eylül 2016 18:34
TEMAD Şube Başkanı Eraslan:

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, ?Ülkemizin değerini bilerek sahip çıkalım. Başka Türkiye yok! Türkiye bizim ortak değerimizdir? dedi.
Birbirimizi anlamamız ve karşımızdakinin de hakkına saygı göstererek anlayışlı davranmamız gerektiğine işaret eden Eraslan, şu değerlendirmede bulundu:
?Yüreğimiz, hoşgörümüz ve en önemlisi Atatürk´ümüz, bizi biz yapan ortak değerlerimizin başlarında gelir. Komşusu açken, tok yatmayan yüreğimiz vardır, bizim. Atatürk ve Atatürk Türkiye´si, O´nun çizdiği yol, bizi ayrıştırmaya çalışanlara karşı en güçlü silahımızdır. Bu bayrağın altında, Atatürk´ün ilkelerine sımsıkı bağlı kalarak, hoşgörülü, yardımsever, vicdanlı, çok renkli ve mutlu olacağımızı hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu sofranın duası barış ve kardeşlik, bereketi ise sevgi ve hoşgörüdür.?

?İyiliğe iyilik her kişinin, kötülüğe iyilik er kişinin hakkıdır? sözü doğrultusunda herkese iyilik yapmayı benimsediklerini vurgulayan TEMAD Erdek Şube Başkanı Ahmet Eraslan, 19 Eylül Gaziler Günü´nde, gazilerin TEMAD´ı unutmalarına üzüldüklerini vurgularken, ?Onları, geçtiğimiz dönemlerde biz giydirdik ve tanıttık ama ne yazık ki bizi unuttular? dedi.
Eraslan, 10 yıllık süre içinde, ihtiyaç sahibi ortalama 500 öğrenciye ayakkabı ve giyecek yardımında bulunduklarını belirterek, yeni başlayan 2016-2017 eğitim-öğretim yılında öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: TEMAD Şube Başkanı Eraslan
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı