Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TGC’den başsağlığı ve “geçmiş olsun” açıklaması

TGC’den başsağlığı ve “geçmiş olsun” açıklaması

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, Gaziantep-Nizip otoyolunda meydana gelen kazada yaşamlarını yitiren İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanları ve yurttaşlar için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu görüşler yer al

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu, Gaziantep-Nizip otoyolunda meydana gelen kazada yaşamlarını yitiren İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanları ve yurttaşlar için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu görüşler yer aldı:

“Gaziantep-Nizip arasındaki otoyolda otobüs, kurtarma ekibi ve ambulansın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre, üç itfaiye personeli, iki sağlık personeli, iki gazeteci olmak üzere toplam 16 yurttaşımız vefat etmiş, 21 vatandaşımız yaralanmıştır. Meydana gelen kazada yaralıları sedyeyle taşımaya çalışan İHA ekibinden Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanroöver, devrilen otobüsün altında kalarak vefat etmişlerdir. Meslektaşlarımızın, itfaiye ve sağlık personeliyle yurttaşlarımızın ölümü bizi derinden üzmüştür. Kazada yaşamlarını kaybeden tüm yurttaşlarımızın ve İHA ekibinden Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver’in ailelerinin acılarını paylaşıyor, başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kazada yaralanan yurttaşlarımıza ‘geçmiş olsun’ diyor ve en kısa sürede iyileşmelerini umut ediyoruz.”



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false