Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

THK Başkanı İncegöl: Yürürlüğe giren yeni düzenleme kaosu ortadan kaldırdı

THK Başkanı İncegöl: Yürürlüğe giren yeni düzenleme kaosu ortadan kaldırdı

Türk Hava Kurumu (THK) Bandırma Şube Başkanı Münir İncegöl, yaptığı yazılı açıklamada, 88 yıldır olduğu gibi kurumumuz, halkımızın desteğiyle kurban derisi, fitre ve zekat toplamayı sürdürecektir

Türk Hava Kurumu (THK) Bandırma Şube Başkanı Münir İncegöl, yaptığı yazılı açıklamada, "88 yıldır olduğu gibi kurumumuz, halkımızın desteğiyle kurban derisi, fitre ve zekat toplamayı sürdürecektir" dedi. Yürürlüğe giren yeni düzenlemenin bir kaosu ortadan kaldırdığına işaret eden İncegöl, şu değerlendirmede bulundu:
"Devletimizin ve milletimizin çıkarları doğrultusunda bu yardımların doğru yolda kullanılıp kullanılmadığını hükümetimiz denetleyecek, halkımız da takip edecektir. Türk Hava Kurumu, 88 yıldır halkın yardımıyla, Atatürk`ün de işaret ettiği gibi `İstikbal göklerdedir` görüşündedir. Bu doğrultuda, 2011 yılında hükümetimizin desteğiyle kurulan Türk Havacılık ve Uzay Üniversitesi`yle de Türk eğitim sistemine yeni bir anlayış ve heyecan getirilmiş, havacılığın ihtiyacı olan gençleri pilot, teknisyen, kabin memurları ve mühendisler yetiştiren dünya çapında bir üniversite ülkemize kazandırılmıştır. Yaptığı faaliyetlerle üniversitesiyle, yangın uçaklarıyla, ambulans helikopterleriyle, havacılık eğitim merkezleriyle okullarda ve şubelerinde verdiği model uçak eğitimleriyle gençlerimize havacılığı sevdirmiştir. Bir ülkede havacılıkla ne kadar çok kişi uğraşıyorsa, o ülkenin gelişmişliği, ileri gitmesi bununla doğru orantılıdır. Bu nedenle halkımızın, Türk Hava Kurumu`na bugüne dek verdiği destekler için teşekkür ediyorum. Yeni yönetmeliğin, tüm kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli