Tıp Fakültesi binası harika!
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Tıp Fakültesi’nin yeni derslik ve ofislerinin açılışı yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Şubat 2025 - Çarşamba 17:24
Güncelleme: 20 Şubat 2025 19:20
Tıp Fakültesi binası harika!

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Tıp Fakültesi’nin yeni derslik ve ofislerinin açılışı yapıldı.

Açılış törenine Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, rektör yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Tekümit, dekanlar, üniversite Genel Sekreteri Cihangir Boz, Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oktay Eray da katıldı.

Rektör Boz, üniversitenin hızla büyüdüğünü belirterek, Tıp Fakültesi’nin yeni açılan derslik ve ofisler hakkında bilgi verdi. 270 kişilik çok amaçlı salon ve 120 ve 80’er kişilik dört dershanenin açılmasının ardından önümüzdeki birkaç ay içinde 60’ar kişilik 4 sınıfın, 2 modern bilgisayar laboratuvarının, arşiv odası ve idari ofislerin daha hizmete alınacağını açıkladı.

Yine önümüzdeki yıllarda, Bandırma Tıp Fakültesi bünyesinde, tıp fakültesini bitirenler için uzmanlık eğitimi(asistanlık) verileceğine işaret eden Boz, “Fakültelerimiz, sürekli büyüyüp gelişiyor. Bunların başında da Tıp Fakültemiz geliyor. Çok yakında, Balıkesir’in en büyük Tıp Fakültesi durumuna geleceğiz” dedi.

ÖNDER BALIKÇI

Anahtar Kelimeler: Fakültesi binası harika!
  • Çarşamba 14.1 ° / 5.7 ° false
  • Perşembe 11.5 ° / 7.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 6.1 ° / 1.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Narlı Meydanı’na Atatürk Heykeli ve sosyal alanlar kazandırılıyor

2

İl Tarım Müdürü Borsada

3

Marmarabirlik’ten üreticisine müjde

4

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI GÜÇLÜ ADIM

5

“Kırmızı Fularlı Kedi” FİKRET

6

ŞMG mezunlarından burs harekatı

7

Erdek Ziraat Odası’ndan ÇKS Başvuruları için uyarı