TKBL Federasyon Kupası Edremit ve Burhaniye´de
Türkiye Basketbol Federasyonu´nun aldığı karar uyarınca Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası Yarı Final maçları Edremit ve Burhaniye ilçesinde oynanacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Ağustos 2018 - Cumartesi 19:53
Güncelleme: 11 Ağustos 2018 19:53
TKBL Federasyon Kupası Edremit ve Burhaniye´de

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi´nde 2018-2019 sezonu fikstürü kura çekimi ve Federasyon Kupası takvimi İstanbul Sheraton İstanbul Ataköy´de gerçekleştirilen toplantı ile belli oldu.
TBF Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, TBF Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, Kadınlar Basketbol Süper Ligi Koordinatörü Murat Tümer, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Koordinatörü Nahit Yeşiltepe ve takım temsilcileri katıldığı toplantıda Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon Kupası Yarı Finali´nin 22-29 Eylül tarihleri arasında Edremit ve Burhaniye Spor Salonu´nda oynanmasına karar verildi.
Toplantıya katılan Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü Başkanı Bayram Kayahan, Edremit olarak iki yıl öncede ev sahipliği yaptıkları kupa organizasyonuna bir kez daha bu kez Burhaniye ile birlikte ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek ?Anadolu´da kadın basketbolunun lokomotifi olan Edremit Belediyesi Gürespor olarak 22-29 Eylül tarihleri arasında Türkiye´nin farklı bölgelerinden 16 takım kupa organizasyonu olarak bölgemize gelecek. Kuzey Ege´nin incisi Edremit Körfezi´nde tüm misafir takımlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yapacağız. Tüm takımlarımıza başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ?Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim? anlayışı doğrultusunda 208-2019 sezonunda Federasyon Kupası´nda ve lig mücadelesinde başarılar dilerim? dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da Edremit´in basketbolda camiasında önemli bir yeri bulunduğunu Edremit Belediyesi Gürespor´un en köklü kulüplerden birisi olarak hizmet verdiğini belirterek iki yıl önce Edremit´te yapılan Federasyon Kupası´nın yeniden Edremit ve Burhaniye ilçesine verilmesi nedeniyle federasyon yetkililerine teşekkür etti. Organizasyona katılacak takımları Edremit ve Burahaniye olarak en iyi şekilde konuk edeceklerini söyledi. Haber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı