TOGG’u test etmeden araç almayın
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u şehirde tanıtıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Haziran 2023 - Cumartesi 12:39
Güncelleme: 24 Haziran 2023 12:39
TOGG’u test etmeden araç almayın

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u şehirde tanıtıyor. Test sürüşüne sunulan TOGG, vatandaşlardan tam not aldı. Sürücüler, TOGG’u test etmeden araç almayın tavsiyesinde bulunuyor. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın girişimleri ile Balıkesir’e kazandırılan TOGG, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor. Balıkesir sokaklarında vatandaşların beğenisine sunulan, sünnet arabası olarak çiçeklerle süslenen TOGG şimdide Tren Garı arkasındaki yeni cadde üzerinde vatandaşların test kullanımına sunuldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin makam aracı olarak kullanılan TOGG’u test etmek isteyen vatandaşlar hafta içi 10.00 - 18.00 saatleri arasında Tren Garı arkasındaki yeni cadde üzerinde açılan standa giderek kayıt yaptırabilirler. 
TOGG aracını kullanma fırsatı bulan sürücüler, “Yerli ve milli aracımızı test edebileceğimiz çok güzel bir uygulama olmuş. Aracı kullanarak yaşayarak görmüş olduk. Araba hızlı ve dinamik olup çok üst düzey bir teknoloji kullanılmış. Aracı çok beğendik, yol tutuşu, sessizliği, iç dizaynı olsun bizleri çok etkiledi. Alınabilecek en güzel arabalardan birisi. Herkese TOGG’u test etmeden araç almayın diyoruz” açıklamasında bulundu. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: etmeden almayın
  • Pazartesi 33.6 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
1

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

2

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde:

3

Balıkesir’de deprem seferberliği çağrısı

4

Amatör Balıkçılar Büyükşehir’in yarışmasında hünerlerini sergiledi

5

Gönen’in gururu Mustafa Çulcu’nun adı ölümsüzleşiyor

6

DAHA GÜZEL BIR BANDIRMA İÇİN BÜYÜK DÖNÜŞÜM BAŞLADI

7

CHP’de Atak toplantısı