Tohumculuk sektörünün sorunları anlatıldı
Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Balıkesir İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Tohumculuk Sektörü değerlendirme toplantısı yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Mayıs 2013 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 02 Mayıs 2013 00:00
Tohumculuk sektörünün sorunları anlatıldı
Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Balıkesir İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Tohumculuk Sektörü değerlendirme toplantısı yapıldı.
Balıkesir`de gerçekleştirilen toplantıya; Vali Ahmet Turhan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bayram Ali Alanlı, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Mustafa Başoğlu, Bakanlık Temsilcileri Alper Şahin, Zafer Bozoğlu, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Mesut Filizciler, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akbulut, Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Genel Sekreteri Selahattin Mermer, Ziraat Mühendisi Mehmet Akkaya, Ziraat Bankası Temsilcileri ve üreticiler katıldı. 
Toplantıda ülkemizde sertifikalı tohum yetiştiriciliği, yetiştiricilerin karşılaştığı problemler ve bu konuda ilimizde ilgili kurumlarca verilen destekler ile tohumculuk sektörünün hedefleri görüşüldü.  
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi