Toplum gönüllülerinden resital
Bandırma İktisadi İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde oluşan toplum gönüllüleri TOG lu gençler yaklaşık altı aylık bir çaba ile gerçekleştirdikleri Sevginin ritmi projesini başarı ile yaşama kattılar.
Erdek Haber
Yayın: 07 Ağustos 2011 - Pazar 00:00
Güncelleme: 07 Ağustos 2011 00:00
Toplum gönüllülerinden resital
Bandırma İktisadi İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde oluşan toplum gönüllüleri TOG lu gençler yaklaşık altı aylık bir çaba ile gerçekleştirdikleri "Sevginin ritmi" projesini başarı ile yaşama kattılar.
Roman mahallesindeki çocukların müzik yeteneklerini ortaya çıkartma noktasında başlatılan projenin içe dönük konserleri ardından ilk kez bir meydan konseri ile halkın karşısına çıkıldı.
Erdek Cumhuriyet alanındaki solo konser`de sözlü ve ritim`deki yeteneklerde öne çıktı.
Koro`nun öğretmenliğini üstlenen Müzik öğretmeni Arzu Çelebi konser öncesinde TOG yöneticisi Ramazan Önür tarafından bir buket çiçek ile tastif edildi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 7.7 ° / -0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 5.5 ° / 0.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 13.8 ° / 1.6 ° Güneşli
1

MAÇIN ARDINDAN

2

Bandırmaspor, Vanspor’u iki golle geçti: 2-0

3

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

4

Erdek’te karate turnuvası düzenlenecek

5

Lions Kulübü’nden burs desteği

6

Erdek’te tavla turnuvası

7

CHP, Edincik’te toplantı düzenledi