Tosun´a eleştiriler sürüyor
BALPARK´ın önünü Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun mu açtı?
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Eylül 2019 - Cumartesi 16:00
Güncelleme: 21 Eylül 2019 16:00
Tosun´a eleştiriler sürüyor

Bandırma´nın cadde ve sokaklarına ahtapot gibi yayılan ücretli BALPARK uygulamasının önünü Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´un açtığı öne sürülüyor.
Bandırma´daki tüm cadde sokakların Bandırma Belediyesi´nin sorumluluğunda olmasına karşın nasıl olup da BALPARK´ın böylesine yayıldığını soran vatandaşlar, şunları söylediler:

?Önceki Dursun Mirza yönetimi, BALPARK´ın yasa ve yönetmelik dışı bu uygulamasına bilinçli bir şekilde karşı çıkıyordu. Nitekim, bu konuyu yargıya bile taşımıştı. Ancak Tolga Tosun, nedense BALPARK´ın önünü tamamen açtı. Artık Bandırma´nın birçok cadde ve sokağına BALPARK el koydu. Şimdi Tolga Tosun´a soruyoruz. BALPARK´ın, bu uygulamasına siz mi izin verdiniz? Bu uygulamanın, başta Bandırma´da yaşayanlar olmak üzere Bandırma´ya gelip-giden sürücülerin de soyulmasına yol açtığını görmüyor musunuz? Eğer izniniz yoksa bu konuyu neden yargıya taşımıyorsunuz? Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın, belediyeyi ve Bandırma´yı kullanmasına neden seyirci kalıyorsunuz?
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Tosun eleştiriler sürüyor
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ