Trafiğe kapalı alan tartışma konusu oldu
Araç trafiğine kapalı Erdek Cumhuriyet alanında, ilçe trafik ve zabıta ekiplerince yeterli önlem alınmaması bazı sorunları da beraberinde getiriyor.
Erdek Haber
Yayın: 24 Nisan 2012 - Salı 00:00
Güncelleme: 24 Nisan 2012 00:00
Trafiğe kapalı alan tartışma konusu oldu
Araç trafiğine kapalı Erdek Cumhuriyet alanında, ilçe trafik ve zabıta ekiplerince yeterli önlem alınmaması bazı sorunları da beraberinde getiriyor.
Geçtiğimiz gün, H.D. isimli araç sürücüsü, Erdek Cumhuriyet alanına tek araç girişinin yapılabildiği İskele Meydanı yönünden girmek istedi. 
Giriş yapılan noktada bulunan hidrolik bariyer önünü aracıyla gelen H.D. Belediye Zabıta Müdürlüğü`nün kontrol ettiği hidrolik bariyerin bir süre inmesini bekledi. Bariyerin indirilmediğini gören sürücü, kendisinden önce, Cumhuriyet alanına bazı araçların girmesini emsal gösterip, kendisine neden izin verilmediğini sordu. Bariyerin bulunduğu noktaya gelen belediye zabıta görevlileri ile sürücü arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışma devam ederken belediye zabıtası, İlçe Emniyet Müdürlüğünden yardım istedi. Araç sürücüsü ile görevli zabıta ve trafik ekipleri arasında tartışma sürerken, Cumhuriyet Alanı içinden dışarıya çıkmak isteyen araçlar alanı terk edebilmeleri için tartışmanın son bulmasını beklemeye başladı. Trafik ve zabıta ekiplerinin, sürücüden aracını bariyer önünden alması yönünde yaptıkları tüm telkinlere rağmen aracını bariyer önünden çekmemekte direnen araç sürücüsünü, oradan tesadüfen geçmekte olan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Selçuk Acu gördü. Sürücü H.D`yi kısa sürede ikna eden Acu, sorunu çözdü.
Yaşanan bu olay, araç trafiğine yasak olan Cumhuriyet alanının trafik ve zabıta ekiplerince sık sık kontrol edilmesini gündeme getirdi.
Y. Mehmet akif Ertan 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”