Trafik cezasında yeni dönem
Geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Torba Kanun Teklifinde trafik cezaları ile ilgili de önemli bir bölüm yer aldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Temmuz 2013 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 17 Temmuz 2013 00:00
Trafik cezasında yeni dönem
Geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu`nda kabul edilen "Torba Kanun Teklifi`nde trafik cezaları ile ilgili de önemli bir bölüm yer aldı.
Torba teklife eklenen bir maddeyle, daha önce borç yapılandırmasına girebilecekken tebliğ veya kayıt gecikmesi nedeniyle yapılandırılmayan trafik cezalarına taksit olanağı getirildi. 
Trafik ve karayolu kanunlarına göre 31 Aralık 2010`dan önce verilen idari para cezaları, Ekim 2013 sonuna kadar başvurulması halinde Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında değerlendirilecek.
Bu tarihten önce vadesi geldiği halde ödenmemiş veya dava açılmış veya dava açma süresi geçmemiş olanlar yeniden yapılandırılmıştı. Ancak kanunun yayımlandığı 25 Ocak 2011 itibariyle tebliğ edilememiş veya tebliğ edildiği halde vergi dairesinin kayıtlarına girmemiş makbuzlar yapılandırmaya girmemişti.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ