Traktörün Altında Kalan şahıs öldü
Manyas'a bağlı Salur Beldesinde bayram ziyaretinden dönen 26 yaşındaki Halil Balat, kullandığı traktörün devrilmesi sonucunda acın altında kalarak yaşamını yitirdi, eşi Derya Balat ise ağır yaralandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Ekim 2012 - Salı 00:00
Güncelleme: 30 Ekim 2012 00:00
Traktörün Altında Kalan şahıs öldü
Manyas'a bağlı Salur Beldesi`nde bayram ziyaretinden dönen 26 yaşındaki Halil Balat, kullandığı traktörün devrilmesi sonucunda  acın altında kalarak yaşamını yitirdi, eşi Derya Balat ise ağır yaralandı.
Salur Beldesi`nde yaşayan evli ve bir kız çocuğu sahibi Halil Balat, bayramın ikinci günü akşam saatlerinde eşi 24 yaşındaki Derya Balat ve kızı 2 yaşındaki Sanem ile birlikte, traktöre binerek  Bayram ziyaretine gitti. Balat ailesi ziyaret sonrası evlerine dönerken, sürücü Halil Balat`ın bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü yitirmesiyle traktör devrildi. Kazada sürücü Halil Balat traktörün altında kalarak ölürken, eşi Derya Balat ise yaralandı. Minik Sanem ise kazadan yara almadan kurtuldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Derya Balat`ı Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırırken, Halil Balat`ın cesedi ise Adli Tıp Morgu`na kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturmaya Manyas Cumhuriyet Savcılığı`nca başlandı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
1

Manyas Barajı’nda Tehlike :

2

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi

3

Büyükşehirden öğrencileri sevindiren ulaşım hizmeti

4

BANÜ’de medya zirvesi

5

PLAKALI ÇÖPLÜK 10 JA 827 !

6

Ahmet Mekin hastanede

7

“Kırmızı fularlı kedi”nin gizemi!