Traktörün Altında Kalan şahıs öldü
Manyas'a bağlı Salur Beldesinde bayram ziyaretinden dönen 26 yaşındaki Halil Balat, kullandığı traktörün devrilmesi sonucunda acın altında kalarak yaşamını yitirdi, eşi Derya Balat ise ağır yaralandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Ekim 2012 - Salı 00:00
Güncelleme: 30 Ekim 2012 00:00
Traktörün Altında Kalan şahıs öldü
Manyas'a bağlı Salur Beldesi`nde bayram ziyaretinden dönen 26 yaşındaki Halil Balat, kullandığı traktörün devrilmesi sonucunda  acın altında kalarak yaşamını yitirdi, eşi Derya Balat ise ağır yaralandı.
Salur Beldesi`nde yaşayan evli ve bir kız çocuğu sahibi Halil Balat, bayramın ikinci günü akşam saatlerinde eşi 24 yaşındaki Derya Balat ve kızı 2 yaşındaki Sanem ile birlikte, traktöre binerek  Bayram ziyaretine gitti. Balat ailesi ziyaret sonrası evlerine dönerken, sürücü Halil Balat`ın bir anlık dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü yitirmesiyle traktör devrildi. Kazada sürücü Halil Balat traktörün altında kalarak ölürken, eşi Derya Balat ise yaralandı. Minik Sanem ise kazadan yara almadan kurtuldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Derya Balat`ı Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırırken, Halil Balat`ın cesedi ise Adli Tıp Morgu`na kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturmaya Manyas Cumhuriyet Savcılığı`nca başlandı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

2

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

3

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

4

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

5

Ekinlik’te su sıkıntısı

6

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

7

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu