Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Trakya Birlik Üst Yönetiminden Manyas Yağlı Tohumlara ziyaret

Trakya Birlik Üst Yönetiminden Manyas Yağlı Tohumlara ziyaret

Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Kooperatifi üst yönetimi, S.S. 485 Sayılı Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Kooperatifi üst yönetimi,  S.S. 485 Sayılı Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Manyas ziyaretinde, S.S. 485 Sayılı Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi temsilcilerini, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek seçimli genel kurula davet etti. 
Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Birlik Genel Müdürü Hakan Çelen ve yönetim kurulu üyelerini S.S. 485 Sayılı Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Saadetin Kalpak karşıladı. 
S.S. 485 Sayılı Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kalpakçı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Üst Yönetim, ayçiçeği alım kampanyası hakkında da görüş alışverişinde bulundu. 
Birlik Başkanı Şafak Kırbiç, ziyarette yaptığı konuşmada, geride kalan ayçiçeği alım kampanyasında üstün başarılarından dolayı Kooperatif Başkanı Saadettin Kalpakçı ve çalışanları tebrik ederken, ürün satışları ve tahsilatlar konusundaki çalışmalarını da takdirle karşıladığını ifade etti. 
Ziyaret çekilen anı fotoğrafıyla son buldu. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli