Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş Açıklaması
Erdek 2012 Triatlon Müsabakalarını izleyen Güneş, yaptığı açıklamada, Milli Takım düzeyinde başarılarının arttığını belirtti.
Spor Haber
Yayın: 08 Ağustos 2012 - Çarşamba 12:00
Güncelleme: 08 Ağustos 2012 12:00
Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş Açıklaması
Erdek 2012 Triatlon Müsabakaları`nı izleyen Güneş, yaptığı açıklamada, Milli Takım düzeyinde başarılarının arttığını belirtti.
Türkiye`nin triatlon ile 22 yıl önce tanıştığını bildiren Güneş, "Triatlon, Avrupa`da futboldan sonra en çok lisanslısı olan bir branş. Fakat Türkiye`de daha yeni gelişiyor. Bugün, 18 il ve ilçemizde yarışma yapıyoruz. Fakat triatlonda istediğimiz noktaya daha gelemedik" diye konuştu.
Triatlonda, Balkanlar`da önemli başarılara imza atıldığını kaydeden Güneş, 8-9 Eylül`de Triatlon Balkan Şampiyonası`nın Türkiye`de yapılacağını söyledi.
2013 Avrupa Şampiyonası`nın da Alanya`da olacağını hatırlatan Güneş, "Bunlar Avrupa Federasyonu ve Dünya Federasyonu ile yaptığımız karşılıklı diyaloglar sonucunda oluşturuldu. Bundan sonra da medyanın, halkın desteği ve ilgisiyle, gençlerimizin bu spora katkısıyla daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Bandırmalı atletlerin başarısı

2

Bandırmaspor Kulübü’ne ve taraftarlarına ceza

3

Bandırmaspor, Pendikspor’a gidecek

4

MAÇ SONU

5

Bandırma Spor-Sakaryaspor: 1-1

6

İlk maç: Bandırmaspor-Sakaryaspor

7

Modern Pentatlon’un kalbi Erdek’te atıyor