Tüm Parti Meclisi'ne giremedi
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 21’inci Olağanüstü Kurultayı, 6 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Nisan 2025 - Pazartesi 12:54
Güncelleme: 07 Nisan 2025 21:41
Tüm Parti Meclisi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 21’inci Olağanüstü Kurultayı, 6 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirildi. Bu kurultayda, Özgür Özel yeniden genel başkan seçilirken, oluşturduğu Parti Meclisi listesi de firesiz bir şekilde oylamadan geçti.

Kurultayda, 25-26. Dönem Balıkesir Milletvekili ve mevcut Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm, PM üyeliği için yeniden adaylık başvurusunda bulunmuştu. Ancak, Özgür Özel’in anahtar listesinde Tüm’e yer verilmedi. Mehmet Tüm, "Tüm Ortak Akıl Ortak Vicdan" adıyla bir liste oluşturmuştu.

Seçim sonucunda Özgür Özel’in belirlediği liste, 291 delegenin oyunu alarak Parti Meclisi’ne seçildi. Mehmet Tüm, bu oylamada 291 oy aldı, ancak anahtar listede yer almadığı için Parti Meclisi’ne giremedi.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Parti Meclisi' giremedi
  • Perşembe 17.3 ° / 11.5 ° false
  • Cuma 15.2 ° / 8.7 ° false
  • Cumartesi 22 ° / 11.6 ° Güneşli
1

Artık Balıkesir’in de bir “Şehir Tiyatrosu” olacak

2

Büyükşehir, can dostların mamasını kendi üretiyor

3

Anaokulu öğrencilerinden “Kızılay Haftası” etkinliği

4

Kızılay Haftası, Atatürk İlkokulunda Coşkuyla Kutlandı

5

Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi

6

Bandırma Tıp Fakültesi güvenilir adımlarla yürüyor

7

BANÜ “Bandırma’da Sanat” programında üçüncü çekim