Tuna´dan 17 Ağustos paylaşımı
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, 17 Ağustos Körfez Depremi´nin yıldönümü ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.
Erdek Haber
Yayın: 19 Ağustos 2020 - Çarşamba 12:33
Güncelleme: 19 Ağustos 2020 12:33
Tuna´dan 17 Ağustos paylaşımı

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, 17 Ağustos Körfez Depremi´nin yıldönümü ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.
Tuna´nın açıklaması şöyle:
?21 yıl önce meydana gelen ve binlerce canımızı yitirdiğimiz Marmara depremi, ülkemizde yaşadığımız en acı, en unutulmaz felaketlerden biridir. 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin yıldönümünde böyle bir acının ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmaması temennileriyle depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine bir kez daha baş sağlığı diliyorum.?
URAL´I KUTLADI
Tuna, sosyal medya hesabından bir diğer paylaşımında ise İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığına seçilen Özlem Ural´ı kutladı.
CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, ?Millet İttifakı ortağımız, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı 2. olağan kongresinde, İYİ Parti İl Başkanlığına Özlem Ural seçilmiştir. Sayın Ural´ı yürekten kutluyorum?? dedi.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Tuna Ağustos paylaşımı
  • Pazar 31.8 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Salı 30.9 ° / 11.6 ° Güneşli
1

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ..!

2

Çömez’dan Mekin’e ziyaret

3

CHP heyetinden Erdek’e çıkartma

4

Milletvekili Turhan Çömez Erdek'te konuştu: “Yazık bu ülkeye!”

5

Erdek’te tarım sayımı çağrısı

6

Erdek Öğretmenevi Yönetiminden İl Millî Eğitim Müdürü’ne Ziyaret

7

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor