Turizmci Seçkin Arslan: ?Erdek gibi güzel yer yok?
Erdek´in en eski turizmcileri arasında yer alan Seçkin Arslan, yeni turizm sezonu ile ilgili düşüncelerini açıkladı.
Erdek Haber
Yayın: 25 Mayıs 2021 - Salı 22:32
Güncelleme: 25 Mayıs 2021 22:32
Turizmci Seçkin Arslan: ?Erdek gibi güzel yer yok?

Erdek´in en eski turizmcileri arasında yer alan Seçkin Arslan, yeni turizm sezonu ile ilgili düşüncelerini açıkladı.
?Çuğra? bölgesindeki Kafkas Motel´in sahibi Arslan, Erdek´in ?huzur kenti? olduğunu vurgulayarak, ?Türkiye´de, Erdek´ten güzel turizm beldesi yok. Herkesi Erdek´e davet ediyorum? dedi.
Erdek´e, yıllar önce çok sayıda sanatçının geldiğine dikkati çeken Seçkin Arslan, şöyle konuştu:
?Erdek´te, Kapıdağ´da bol oksijen var. İlçemiz, granit taşı temelleri üzerinde kurulduğundan deprem riskimiz yok. Tarihi ve arkeolojik değerlerimiz çok fazla. Ancak Erdek olarak reklam yapmakta zayıf kalıyoruz.?
Sahipliğini yaptığı Kafkas Motel´in bir aile ortamı içinde hizmet verdiğine işaret eden Arslan, ?En büyük lüksümüz, samimiyetimizdir? değerlendirmesinin ardından, ?Yıllardır motelimizde çok sayıda sanatçıyı konuk ettik. Sanatçılarımızın, Erdek için en önemli reklam aracı olduğuna inanıyoruz. Yine yıllar önce ünlü işadamımız Rahmi Koçu da ağırlamıştık? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı

  • Pazar 9.3 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 10.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.1 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Martta yağan kar beyaza bürüdü

2

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

3

BAYRAM SABAHI CİNAYET

4

BAŞKAN KARIŞIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

5

SON İFTAR BAŞKAN KARIŞIK’TAN

6

ÇAY BAHÇELERİNDE FİYATLAR YENİDEN BELİRLENDİ

7

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI